Valea Vadului

Ne apropiem cu paşi repezi de tabara duhovnicească anuală de la Valea Vadului. Pentru noi această tabără are o importanţă deosebită. Ea a crescut odată cu liga, ajungând anul acesta la a noua ediţie (precizez că în acest an şi L.T.C.O.R. Câmpia Turzii împlineşte 9 anişori). Aşa cum e petru cei de la Oradea şi Timişoara tabăra de la Măn. Oaşa, sau pentru cei din Suceava tabăra de la Putna, aşa este pentru noi tabăra de la Valea Vadului. E greu de descris în cuvinte ceea ce se întâmplă acolo, cert e că avem şi o parte duhovnicească, dar e şi o parte de relaxare care constă în drumeţii pe munte, jocuri distractive, gratare, mici & co, diferite ateliere, cântece, voie bună şi nelipsitele focuri de tabără. În ceea ce priveşte programul duhovnicesc, acesta este bine stabilit de părintele nostru, însă partea frumoasă e că fiecare dintre noi e reponsabil la anumite activităţi din cadrul slujbelor (trasul clopotelor, toacă, paraclisier sau la strană – aceste activităţi fiind intreprinse de fiecare membru în parte prin rotaţie).

Ca o scurtă prezentare a locului: Valea Vadului este un sat de munte din Comuna Iara Judeţul Cluj, cu un potential turistic ridicat. Mitropolia Vadului Feleacului şi Clujului dispune de un loc pentru organizarea unor tabere de copii.
Din satul Valea Vadului se poate ajunge la Complexul turistic Băişoara, urcând pe râul cu acelaşi nume în câteva ore mergând fără mijloace de transport. De asemenea, se pot face excursii la Cetate mergând pe cursul apei în jos înspre satul Ocolisel. În râul cu acelaşi nume se pot pescui păstrăvi iar în pădurile din jur se pot organiza partide de vânătoare. În ceea ce priveşte accesul pe drumul care face legătura între Comuna Iara şi Valea Vadului fie prin Satul Masca, respectiv Cacova Ierii, pe timp de iarna este greoi şi uneori inpracticabil pentru autoturisme. În timpul verii cu puţina atenţie poate fi străbătut chiar dacă pe o distanta de aproximativ 3 km nu există asfalt.

Vă aşteptăm pe toţi cu drag!!! Anul acesta plecarea se va face duminică 22 iulie (după slujba Vecerniei), iar întoarcerea va fi pe 29 iulie. Pentru detalii luaţi legătura cu conducerea filialei 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: