Premiul pentru activism civic

Mare bucurie, mare! Odată cu împlinirea celor 9 anişori de activitate filiala noastră a avut bucuria de a fi premiată în public, cu ocazia zilelor Municipiului Câmpia Turzii. Premilul luat a fost pentru activism civic. Trebuie menţionat că este pentru a doua oară când ONG-ului nostru i se acordă această distincţie. Cu acest prilej multumim Domnului Primar şi Primăriei Câmpia Turzii pentru sprijinul acordat în activităţile noastre şi nu în ultimul rând Doamnei Ana Sevan care ne-a propus pentru distincţia luată. De la noi mai putin (doar mulţumirile), dar de la Dumnezeu să fie mai mult… Iar în final voi ataşa o parte din articolul din Ziarul 21:

Şedinţă festivă de Zilele Câmpiei Turzii

În cadrul Zilelor municipiului Câmpia Turzii, sâmbătă, 18 august, de la orele 10.00 a avut loc o şedinţă festivă a Consiliului local Câmpia Turzii. Găzduită de sala mică a Casei de Cultură „Ionel Floaşiu”, şedinţa a adunat, pe lângă consilieri locali, părintele Protopop Daniel Crişan şi delegaţii din localităţile Mohacs şi Kisber (localităţi din Ungaria înfrăţite cu Câmpia Turzii) şi reprezentanţi ai diverselor asociaţii, ONG-uri, sau tineri cu iniţiativă din Câmpia Turzii.

Primarul Radu Hanga a dat citire hotărârii Consiliului local nr 84/16.08.2012, prin care s-a adoptat ca patron spiritual al municipiului Câmpia Turzii, Fecioara Maria. Părintele Protopop Daniel Crişan şi-a manifestat bucuria sinceră pentru că Sfânta Fecioară Maria a fost aleasă drept ocrotitoare a municipiului Câmpia Turzii. De asemenea, părintele Daniel Crişan a felicitat administraţia locală de la Câmpia Turzii pentru demersul iniţiat şi a mulţumit ÎPS Andrei pentru că a aprobat solicitarea celor de la Câmpia Turzii.

Ulterior dezbaterilor (a avut loc un seminar cu o temă de actualitate în Europa: tema îmbătrânirii active), şedinţa Consiliului local a continuat cu festivităţi de premiere. Prima festivitate de premiere i-a avut în atenţie pe reprezentanţii diverselor asociaţii, societăţi sau ONG-uri, diplomele şi premiile acordate fiind pentru activism civic. Cei premiaţi au fost: Gerhard Spitzer (Asociaţia Castel Banfy), Liviu Man (Asociaţia Civică pentru Iniţiativă şi Acţiune comunitară), Corina Bozbici (Asociaţia „Părinţi pentru copii”), Zoltan Kovacs (Asociaţia pentru Promovarea Incluziunii Sociale), Dan Istrate (Club de Dans Sportiv „Danessa”), Vasile Crişan (Asociaţia Pro Assisto), Mariana Soporan (profesor de muzică), Alexandru Lakatos (pentru activităţi de voluntariat), Nicuşor Lăcătuş (pentru activităţi de voluntariat), Dorel Todea (Societatea Cultural-Patriotică „Avram Iancu”), Iuliana Pop (Asociaţia Artiştilor Plastici) şi Florentina Oltean (Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi).

La final, corul „Astra” al Casei de cultură a susţinut un scurt recital în faţa tuturor celor prezenţi la şedinţa festivă de sâmbătă.

Articolul integral îl puteţi găsi şi pe net, aici am selectat doar părţile care ne interesează şi ne implică şi pe noi.

Anunțuri

6 răspunsuri to “Premiul pentru activism civic”

  1. Felicitări! La mai mult şi mai bine!

  2. Multumim! Asa sa fie!

  3. tudor Says:

    felictari pt ca meritati. ai putea sa postezi filmuletul cu momentul in care primiti diploma si felicitarile

  4. multumim! din pacate nu am intrat in posesia acelui filmulet, caci altfel il puneam 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: